Козметика за тялото – грижа за всяка възраст

Няма нужда да убеждаваме някой, че от грижа за външния вид има нужда всеки. Независимо, какъв е социалният ви статус, банковата сметка или възрастта, ако искате да съхраните младостта и добрата визия за по-дълго, то изберете козметика за цялото тяло.

Всяка част от телата ни е важна! Представете си как ще се чувствате, ако петите ви са болезнени и напукани. Тогава няма да може и да обуете така любимият сандал на висок ток. Не мислете, че зони като дупето, корема, бедрата не се виждат и затова не трябва да се грижите за тях. Припомнете си гледката на лелката край басейна миналото лято и това, как тлъстините й ви караха да смятате, че ще изплиска водата от басейна.

Е, едва ли трябва да говорим и да убеждаваме някого. Започнете с ефективна грижа за телата си не утре, не след Нова година, а още сега.

  • Какво може да направите за себе си – имате избор от два възможни варианта. Единият е да постите професионален козметичен салон, да платите една торба пари, но да вкарат тялото ви в безупречен вид.

Другият е по-лесен и икономичен. Набавете си подходящата козметика за тяло и сами прилагайте редовно процедури у дома.

Аз го наричам домашен СПА център! Отделете единият от двата дни в уикенда и непатравите едно голямо разкрасяване като:

  • Не пропускате нито една част от телата си или както се казва от ушите до петите;
  • Използвате схема – почистване, ексфолиране, подхранване. За втората стъпка ще ви е нужно предварително да си набавите козметика за тялото.

В заключение бих искал да отбележа, че младостта на кожата определя вашия статут и подходящи грижи, а не биологичната възраст. И не забравяйте – Жената, ако кожата й е добре хидратирана, гладка и блестяща е красива на всяка възраст.

 

 

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *